— Writer’s Studio

Andrew Berman Architect has completed a secluded writing studio and library building for a historian. Approached by foot through a small wooded area, the contemporary library sits by itself in an open field, with a large window looking into the nearby tree canopy and through to a small tidal stream.

 

The outside of the eye-catching building is clad entirely in copper, which shifts in colour depending on the light of day and viewing angle. “The copper can appear reflective and bright, as well as matte and dark,” said the architect. “The velvety browns and violets will slowly give way to green.”

 

Meanwhile, the inside is painted white and features minimalist furnishings made from Douglas fir, making it the perfect space for relaxation and deep thought.

 

Via: Huh

— Comments

Please add your own comment